Cautare

6612 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (3.59 secunde)
Codul galben emis pe 8 ianuarie este deocamdata valabil pana la ora 22.00. ... UPDATE ora 9.50: ... In aceste zone, rafalele de vant ating sau depasesc 60 kilometrii pe ora. Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
TRASEUL CARAVANEI Caravana Gasca Zurli va porni din Piata Universitatii (din fata TNB) la ora 10:00 si va opri pentru reprezentatii in urmatoarele puncte:
- ANM a emis o avertizare cod galben valabila de luni de la ora 16.00, de ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului, pentru Muntenia, estul Olteniei si sudul Moldovei.
22 martie, ora 15 â€" 23 martie, ora 20.
O coloana de masini se intindea la ora 12.30 pe DN1, la iesirea din Bucuresti, in sensul spre Ploiesti. ... Traficul era ingreunat pe DN1, in sensul spre Ploiesti, la ora 12.30.
mizau pe “forta lui Basescu“ de a se impune in dezbaterile unu la unu cu Adrian Nastase. “Daca nu s-a putut, am pus accent pe deplasarile in tara, unde am organizat ample manifestatii electorale in peste 30 de judete“, a explicat Tariceanu.
In 24 iulie a.c., deci aum o luna, intrun interviu postat pe site-ul de propaganda ziare.com, intrebat In ce stadiu suntei acum cu partidul politic, insusi Dacian Ciolos declara: ... PSD 35-40%, PNL 19-25%, ALDE 15%, USR 9-10% - IMAS:
Prin Documentul de pozitie pentru capitolul 17 “Stiinta si cercetare“, Romania s-a angajat sa realizeze o finantare adecvata a sistemului de cercetare-dezvoltare si inovare, care se va concretiza in majorarea cheltuielilor publice la unu la suta din PIB pana in 2007.
Democratii vor merge alaturi de liberali in perspectiva alegerilor anticipate, raportul dintre cele doua formatiuni fiind de unu la unu, sustine Berceanu.
Totodata, pana in 10 septembrie, noul regulament trebuie sa fie aprobat in plenul celor doua Camere, urmand sa se treaca la alegeri.
„L-am vazut cu mare placere pe domnul Basescu in rolul de circarul numarul unu al Romaniei, in direct, cu primul-ministru pus intr-un colt si dansand“, a precizat deputatul social-democrat.
Prin modificarea legii administratiei locale si introducerea alegerii presedintilor consiliilor cu jumatate plus unu din voturi, in timp ce initial acestia se alegeau cu doua treimi din voturi, liberalul a subliniat faptul „sa nu se inteleaga ca vrem sa-i radem pe toti presedintii din opozitie ai Consiliilor Judetene, doar acolo unde avem jumatate plus unu“.
Dupa un an de la alegerile locale, structura Consiliului Judetului Galati a suferit numeroase transformari, multe dintre ele tinind capul de afis al ziarelor si jurnalelor radio si TV la momentele respective.
Era nascut intr-o zi de unu, poate o zi care i-a marcat destinul, caci viata l-a adus in fata, in sus, intr-un varf, in prima parte a vietii lui. ... Orice publicatie ii trecuse prin maini, urcase, devenise numarul unu, se schimbase la fata si se ridicase gratios.
Intotdeauna in real unu plus unu(-a) vor face doi, daca introducem insa variabila cuadraturii cercului, adica un alt fel de comunicare, superioara, in plan transcendental, rezultatul va putea fi doar estimat.
Totodata, s-a propus ca listele pentru eventualele alegeri anticipate sa fie constituite conform regulii de unu la unu in Alianta. Incercarea liberalilor de a evita o discutie pe aceasta tema i-a facut pe democrati sa repuna pe masa discutiilor tema fuziunii dintre PNL si PD.
In plus, listele pentru eventualele anticipate ar fi urmat sa respecte un algoritm de unu la unu in Alianta. Subiectul anticipatelor se dovedeste insa in continuare unul indezirabil pentru liberali, astfel incat au respins propunerile democratilor, determinandu-i pe acestia sa reia brusc slagarul fuziunii.
In plus nu mi se pare corect ca noi, democratii, si liberalii sa fim pe aceleasi liste cu un raport de unu la unu atita vreme cit PD sta mai bine in sondajele de opinie.
5 din legea referendumului, potrivit caruia se constata validitatea referendumului, prin participarea a cel putin jumatate plus unu din numarul cetatenilor romani cu drept de vot.
google-analytics.com